Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Friday, March 26, 2010

Aminlah untuk impian aku.

Aku tidak tahu tujuan tag-mengtag ini. Tetapi, oleh kerana rasa macam satu permainan, maka aku buat juga. Ada sesetengah orang tak layan benda-benda alah ni, tapi since aku rajin bangat ni..jadi, terhasillah jawapan-jawapan berikut. Terima kasih kepada Beautiful_Rose atas aktiviti tag ini.
1) Makanan
Makanan adalah salah satu bentuk nafsu yang tidak boleh aku abaikan.

2)Bahan Bacaan
Blog-blog kamulah-ya, itu sahaja yang aku baca dalam masa tiga bulan ini. Kedua, paper Berita Harian yang dapat free di kampus.

3) Rancangan TV
Yang aku paling benci rancangan CatDog. Sebab tak ada bontot dan teet.

4)Keperibadian
http://emo.huhiho.comAku rasa aku seorang gadis tradisional. titik.

5) Hobi
mestilah g main snooker..tak pun hantuk kepala kat dinding..
tak mainlah bloggin' ni.

6) Impian
1.Ya Allah, semoga aku dapat suami yang bukan kaki lepak, bukan perokok, rajin tolong aku di dapur..blablabla....
 http://emo.huhiho.com
2. Semoga esok almariku penuh dengan makanan.
3. Aku nak badan macam jam pasir.
4. Aku nak belajar jadi SOBA (kata orang kelantan)
5. Aku nak jadi guru yang best. Amin.

lima org yg bertuah tuk ditag ialah :-
1. Nazmin
2. Mustaqim Jr.
3. Temah
( tolongla jawab. Malu aku kalau kamu tak jawab)
http://emo.huhiho.comP/S-Aku bosanlah. Apa nak buat ni..ades.

13 comments:

Shukri Mohd Ali said...

amin... =)

Bungakopi said...

thanks.:)

zaty fiziaty said...

tak tag ak pon...ahaks...

Bungakopi said...

ehe...ingatkan ko tak suka aktiviti ini. huhu

aku seorang Temah said...

sabaq na cik bunga kopi..
nanti aku jawab..

wuwuwuwu..
(terharu)

zaty fiziaty said...

i need ur help..
tiap kali aku komen blog org xkuar pn akaun utk blogger...
aku komen guna emel je ni...cmne nk wat eh..??

aqem jr said...

amin...moga tercapai cita2 tu..satu ag sape tu mustaqqim jr...aku xkenal..yg aku kenal aqem jr...hehe

Bungakopi said...

aku seorang Temah,
jawab na..jgn lupa earth hour malam ni.

Bungakopi said...

zaty fiziaty,
ko tukar template ke? kdg2 template tu bermasalah.

aqemjr,
timekaseyy. bersyukurla mak bagi nama sedap2..huhu

Anonymous said...

ala jgn laa guna name asal ak...ak xnak cemarkan nama aku yg ganas+baik tu...hehehehe

~abeqem~

Bungakopi said...

abeqem,
haku pun sama gak. sbb tu haku guna nama bungakopi. ekeke

Anonymous said...

Amin..
xsaba nak tgk cik kopi dapat body jam pasir.. mesti naik saham..

-Nazmin-

Bungakopi said...

nazmin,
hehe. ku diet skrg.