Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Saturday, November 7, 2009

Aku dan Pink. Oh.

Saja tukar template. Oh, tak pasti macam mana boleh terjebak dalam dunia pink? Memang nampak sedikit kegelian (kegirlyan) dalam blog ini. Biar sahaja as long as haku daku suka. Tak ada la suka sangat, waktu pilih-pilih template  itu, ini dan ini misalnya (maklumlah musim hujan tak dapat bersenam petang-petang, aku dengar budak Kelantan ni cakap rumah dia dah lingkup dah. Kasihannyaa.



(Hujan lebat. Terkedek bangun menutup sliding door)




Ok lah, aku kembali ke pangkal cerita, aku suruh one of my hosmet pilih, aku dah pesan awal-awal,
aku tak nak yang girly mirly sangat,
katanya,
"camna tak nak girly??? Template yang ko pilih semuanya colour pink dengan biru lembut?"



Aku pun tersedar, then termangu. Speechless sebentar bersama Kit-Kat.
Akhirnya yang ni, bapak punya girly aku pilih.
Hambik untuk aku.
Tak perchaye aku pilih colour pink.
Perlukah aku terkejut?



Ok, hidup perlu terima kenyataan.
Jadi, kalau naluri tu dah suka, tiadalah bersalahan di sisi undang-undang negara.
Redha. Isk.

p/s-Sapa rasa template ni shomel??

13 comments:

Shukri Mohd Ali said...

Pink...owh!!! =)

Bungakopi said...

x cun eh...huhu..xpe2 paham

Shukri Mohd Ali said...

eh bukan la. cun la tu...haha =)

'owh' tu bermaksud teruja. hehe.

Bungakopi said...

yeke...tq2.
nmpaknya kena blaja bhasa sastera ag ni. okeh, skang sdg menanamkan dlam fikiran 'owh' tu teruja.

Nasuha said...

wooo..pinknya..cam x caye lak husna gn kaler pink ni utk blog dia.hu2..

Anonymous said...

test2

Bungakopi said...

knp plak xpecaya..aku juga perempua spt anda. n merah jambu itu cantik. xcaya tgok komen sukri kat atas

Shukri Mohd Ali said...

haha. iya, setiap warna tu cantik. merah jambu juga menarik sebenarnya. entah kenapa orang slalu pesimis dgn warna merah jambu ni. huhu.

secara harfiah atau metaforikal, warna membawa makna yg tersendiri kpd setiap individu =)

p/s : merah jambu adalah warna ke 4 yg sy gemari. haha =D

cinta pertama said...

pink kan wrna kegemaran nabi..aku sokong!

Bungakopi said...

shukri : warna ke-4? apa agaknya warna 1,2 & 3 tu yer. msti warna tanah.

cinta pertama: aku baru tau je ni, nabi mana eh?

Shukri Mohd Ali said...

bungakopi : haha. 1 : hijau, 2 : indigo, 3 : biru langit, 4 : merah jambu =)

Bungakopi said...

1,3 & 4...same~

Shukri Mohd Ali said...

yea! =)