Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Friday, January 8, 2010

Jomlah join program ni. Tapi tarikh tutupnya 10hb.

Aku memang dah terlewat. Silap betul aku. Sepatutnya aku ajak kawan-kawan aku awal-awal lg. Tapi, tu la..bertangguh la sgt. Ini sikap aku yang paaaaaaaaaaaaaaaling aku menyampah. Ok. Stop menjengkelkan orang. Cuba klik (link)
Rugi tak masuk sementara masih free. Sebab lepas ni, program ni memang kos tinggi. RM1999 +++.
Dulu lepas SPM, aku pernah join dah program abang ni. Ala-ala summer camp. Lepas sebulan, aku pun berstoking. Hehe..
Ok ok (bertepuk tangan) jangan buang masa lagi! Sila klik butang di atas. Sila sila..

UPDATE!

Program online (melalui email, multimedia dan web) akan bermula Dis 2009- Jan 2010. Kemuncak program ini ialah Program Kumpulan 1 secara ‘live’ yang akan dilaksanakan pada 30-31 Jan, 210, Insha-ALlah.

Apakah yang terkandung dalam program ini?

  • Anda akan didedahkan teknik bagaimana menyampaikan ceramah atau pendidikan dengan berkesan menggunakan kaedah CASIC. Ia juga terbukti meningkatkan emotional intelligence untuk memajukan hubungan dalam keluarga, rakan-rakan dan di tempat kerja.
  • Pengenalan teknik MasterPIES bagi menyampaikan nilai spiritual dalam bentuk yang mudah difahami oleh pendengar dan relevan kepada umum.
  • Menggandakan keyakinan dalam melaksanakan usaha pendidikan dengan teknik ‘Anchoring with Remembering Allah’
  • Mendedahkan teknik menghasilkan produk pendidikan dan menambah pendapatan anda sehingga RM 10,000 sebulan.
 Program ini ialah ‘training-for-trainers’ untuk memberi nilai tambah berganda kepada individu yang ingin menjadi jurulatih, penceramah, fasilitator, pendidik, guru, pensyarah atau aktivis masyarakat berkesan dengan menggunakan teknik yang ringkas tetapi membawa impak berpanjangan.

Location : Hotel Puri Pujangga, UKM, Bangi, Malaysia
Tarikh : 30 & 31 January 2010
Medium : Malay language
(sila perasan bahawa pendaftarannya perlu cepat.)
Ok, sila klik kawan-kawan! Linknya di atas.. go go.. mari kita berperang dengan masa yang ada.

    26 comments:

    azaliahjsalleh said...

    mcm best ;)
    tp x de mase la plak

    beautiful_rose said...

    program y best...
    x de peluang lg ke?

    beautiful_rose said...

    kau telah di tag.
    kalo senang2 buatlah....

    http://azieriezsrose.blogspot.com/2010/01/bayar-hutang-si-kosong.html

    Bungakopi said...

    beautiful rose,

    buat kali pertama ianya free. sila klik link yg telah diberikan utk maklumat lanjut. Memang bermanfaat program ni. Rugilah kalau tak join. Sila bersegera kalau nak join sebab kalau terlewat mungkin kena yuran.
    rm1999.

    oh ya, untuk membuktikan kesungguhan, kita diminta depositkan rm25 yang akan dikembalikan selepas tamat program.

    tag aku ye? esok lepas kelas aku buat. thanks

    Bungakopi said...

    azaliahsalleh,

    program ni berjalan pada hari sabtu dan ahad.

    cuma pendaftran je cepat. cubalah klik link utk maklumat lanjut.

    dah pernah join program abg ni, mmg best

    BuLaN iTu aKu said...

    wahh lumayan..
    tapi macam susah je

    Shukri Mohd Ali said...

    nmpak perkataan 'puri pujangga' kat situ, rasa len mcm jer. huhu. rupanya UKM! hehe...

    Bungakopi said...

    bulan,

    tahu bulan jauh di UUM. xyah joinlah. hehe..

    Bungakopi said...

    Shukri,

    org tg malim kan? mcm mana eh dr tg.malim ke ukm? jalan yg plg mudah plizz

    Shukri Mohd Ali said...

    jalan paling mudah? sgt mudah!

    akak gi kat kaunter tiket KTM tg. malim tu, ckp nk gi UKM. dia akan kasi tiket yg berharga RM8.90. kemudian tunggu kat platform 3. tren akan smpai setiap satu jam pada minit ke 45. contohnya 8.45 pagi, 9.45 pagi, 10.45 pagi, dan seterusnya.

    lpas tu tren akan bergerak dan akan berhenti pd stesen akhir iaitu rawang. kat rawang akak kena turun dan tukar tren. tunggu tren kat platform 1. pastikan naik tren yg akan bertolak ke seremban.

    bila dah naik, jgn turun2 dh. tunggu sampai dia berhenti kat stesen UKM baru turun.

    sampai kat stesen, boleh la naik teksi gi UKM. dekat je.

    Bungakopi said...

    shukri,
    thanks. panduan yg berguna ya amat. jgn panggil akak. hehe..nampak tua.

    Shukri Mohd Ali said...

    erk...sebaya ke? sy 19. hehe =)

    Bungakopi said...

    shukri,

    besarnya kanak-kanak ni!! terkejut gue.

    Shukri Mohd Ali said...

    hahaha. silap, 20 la. prasan muda lak. hehe. ok la, takmo panggil 'akak' ek? panggil...urm...husna la. hehe.

    Bungakopi said...

    ha..itu lebih baik. hehe

    Shukri Mohd Ali said...

    hehe. amboi...smpai posting2 kat facebook bagai. huhu. sy taknak 21. nk 20 gak. hehe =P

    Husna Hadzarami said...

    sabtu dan ahad ye?
    tapi sabtu kita kerja laaaaa~~
    huhu..
    btw, baru tahu kita share the same name :)

    Bungakopi said...

    shukri,

    ngengada ni. dah buleh jadi bapak orang pon.

    Bungakopi said...

    Husna Hadzarami,

    Nama kita indah. Baru je diangkat oleh seorang kawan. Huahua..berbanggalah kita.

    Shukri Mohd Ali said...

    hehe. calonnya blum ada la husna. huhu =P

    Bungakopi said...

    shukri,

    calon tak ada tak apa. yg penting kejar apa yg patut dulu. hidup berteman ni tak seronok pon shukri,kecualilah kalau berkahwin.

    Shukri Mohd Ali said...

    btul,btul,btul!

    Islam suruh bertaaruf bukan bercouple =)

    Bungakopi said...

    shukri memang pandai.

    cik EPAL said...

    macam dah tarikh tutup je ni :D

    syahbandar87 said...

    cam best..tp jauh sngt la.huhu

    Bungakopi said...

    cik epal,

    hari nilah tutupnya.

    syahbandar,

    kat oversea ke?