Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Thursday, February 4, 2010

Orang-orang yang menghargai akan dihargai

 Semalam adalah hari aku menjenguk dunia. Aku gembira juga. Anggap sahaja aku sedang melapah kek di bawah.


Tahniah kepada nama-nama berikut yang telah berjaya membuatkan aku seronok dan terharu. Aku menyusun nama mereka berdasarkan siapa yg wish kat aku dulu. 

*******************************************************************
Ini adalah mereka yang wish awal sehari.
  1. Izan
  2. Anis Azieyana
  3. Ckin Cku 
  4. Anne

************************************************************** 
Nama-nama ni pula orang yang wish selepas pukul 12 malam
  1. Nazmin   (12.01 a.m)- via msg
  2. Peeca     (12.01 a.m)-call
  3. Sakinah   (12.07 a.m)
  4. Huda       (01.04 a.m)
  5. Kaoru      (2.39   a.m)
  6. 28882      (08.10 a.m)-dia pun nak wish jugak.
***************************************************************
Ini pula adalah mereka yang wish aku semasa di kelas Prof. Zainuddin atau pada pagi tersebut.

  1. Ckin Kelantan
  2. Wani
  3. Izan ( 2x wish)
  4. Ziela
  5. Hanim
  6. Kak Eny
  7. Amin UMS
  8. Diela (si ibu mengandung)
  9. Fara ( si jelitawan)
  10. Fiziaty Pauzi
  11. Linda
  12. 019547***** (tak tahu siapa)
  13. Zact Hensem
  14. Maizah
  15. Suzy
  16. Atiekah Kedah
  17. Azr..
  18. Kak Oliey
  19. Ckin Sp 2 
  20. Kak Eima
  21. Aliaa
  22. Mak
  23. Kak Na
  24. Kak Ha
  25. Nana
  26. Zul
********************************************************
Ini pula adalah mereka yang wish melalui FACEBOOK pada hari yang sama.
  1. Bisikan Rahsia
  2. Tonah Kaito
  3. Zairol Orange
  4. Watashiwa Koibito @ Kak Sham
  5. Noorul Faridatul Akmal @ Kak Mai
  6. Anies Azieyana ( 2x wish)
  7. Luna Bella @ Mashadeja
  8. Orked Biru
  9. Nisa Daud
  10. Mamat Mia
  11. Aziera Ara
  12. Suriana Mohd Sabar
  13. Aku Mung ( sarjan aku)
  14. Zahiruddin Udin
  15. Fiziati Pauzi (wish 2x)
**********************************************************
Ini pula mereka yang wish melalui belog.

  1. Shukri Mohd Ali- beliau memang sangat alert.
***********************************************************
Ini pula adalah insan yang wish lewat iaitu hari ni. Tapi ok la daripada tak wish kan.

  1. Zulkifli Saad
*************************************************************
Hari ini usia aku sudah menjangkau 22 tahun 1 hari dan 3 jam. Masih muda. Terima kasih pada semua yang wish besday aku. Terima kasih pada Diela yang bagi hadiah beg. Cute tu. Suka sangat (^_^)
Aku sayang semua yang wish. Muah3X...
http://emo.huhiho.com
Bila birthday aku? Semalam, 3 FEBRUARI. Ok, ini gambar besday girl tengah posing di Nilai baru-baru ini. Nampak macam umur berapa?
 
Waktu pagi muka nampak gebu je.
Secara overallnya, ramai yang wish supaya aku panjang umur dan murah rezeki. Ameen. Berikut merupakan ucapan-ucapan yang agak menarik dan touching la juga. Cuba kamu nilai.
  • dapat 3.5 ke atas pointer
  • Selamat menyambut hari tua yang ke-22
  • Selamat Hari Lahir dan semoga tabah menghadapi hari mendatang. Semalam I mimpi U mati. I menangis sampai basah bantal. Hampeh!
  • Selamat Hari Jadi! Nikmati 7 hari PERCUMA panggilan/SMS ke 8pax mulai SEKARANG.timekasey CELCOM UOX.
  • Hepy Besday. eH dah becaq dah adik i ni, baru je dok usung ngan motor balik Jitra..
  • Semoga sukses ngan penampilan tudung baru. baru belajar pakai shawls. ahaks.
  • Selamat Hari tua. Dah boleh panggil kakak. wawawawa
  • happy birthday. Kecemerlangan dunia dan akhirat milikmu. Ameen.
  • Selamat Hari Burung. Erk..apekah?
  • Semoga cepat mendapat lelaki sejati dan bukan lelaki nasty.
  • Sudah 22 dah anak mak ni. Semoga bertambah kuat iman, bersungguh-sungguh dalam pelajaran, menjadi guru yang cemerlang. Ameen.
  • Allah Selamatkan kamu..(3x) Allah selamatkan adikku cayang.. Allah celamatkan kamu..:P
  • Hee...epi besday mak Syu, cori lupa lak, moga dapat pak syu yg beriman and bertaqwa. Ameen.
Ok, ucapan lain-lain seperti murah rezeki dan panjang umur. Kamu baca kan? Baca kan? Ok sekarang kamu semua kena kata ameen. Cepat kata. Nanti aku klik iklan nuffnang.

7 comments:

Husna Hadzarami said...

happy belated bday! :)

Shukri Mohd Ali said...

yay! dpt penghargaan!

ehem, sy mmg sngt alert. sbb tu org takut nk bisik2 bila dkat2 dgn sy. haha =D

'selamat hari burung.' Mcm ucapan utk siaran animal planet jer. haha =D

ucapan sy : moga senantiasa istiqamah di atas jalan agama-Nya, dan dilindungi di bawah naungan Innayah-Nya. amin =)

Bungakopi said...

Husna Hadzarami,

thanks:)

Shukri Mohd Ali,

Ameeeeenn.

Ah Fatt said...

selamat hari jadi
moga ko awet muda, bergetah sampai tua

Bungakopi said...

Ah Fatt,

amiin. Impian para wanita tu.thanks.

uttoh said...

happy belated birthday!
sanah helwa ya gameela
(selamat hari lahir pd sicantik,ni org mesir ckp untuk wish besday)

semoga pertambahan umur seiring dengan pertambahan amal.bukan seiring dgn pertambahan berat badan ye.hehe..

moga sentiasa berada dalam naungan rahmat dan cintaNya.

semoga umur sentiasa diberkati.

pertambahan usia menunjukkan betapa Rahimnya Allah melebarkan lagi rahmat taubat n beramal utk kita.semoga mulianya kita adalah kerana taqwa padaNya.

p/s:sori lambt wish..sori jugak,terpanjang plak wishnya.

:)

Bungakopi said...

uttoh,

thanks. xpe, lg panjang wish,lg saya suka.

ameenn