Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Wednesday, February 24, 2010

Top search in bahasa Malaysia two thousand ten!

Ini yang aku bosan. Bila aku tengah buat carian kat Yahoo

 Kenapa akidah perlu kukuh?

Tapi search results keluar macam ni.

  1. Kenapa sampai perlu meraba?
  2. Kenapa KKDN haramkan buku?
  3. Kenapa sukar memohon maaf?
  4. Kenapa BN mahu sangat rampas kelantan (ini bukan aku cakap)
Anehnya, meraba di tempat pertama?

                                     klik untuk imej yang lebih BESO

Ok, sekadar selingan. Mungkin aku perlu guna keyword lain.

P/S-Mata mengantuk, tapi jadi kelawar itu perlu kadang-kadang >.<)

9 comments:

TUKANG KATA said...

google kene pergi tuition bm..HAHAHA

Shukri Mohd Ali said...

hahaha. apekah?

mungkin bila buat pencarian tengah2 malam maka akan keluar benda pelik. hihi =)

mari jadi kelawar. err...taknak la. nak jadi keluang. boleh? hihi... =)

filiciumdecipiens said...

pe nak jadi ngan rakyat m'sia nih..????

Ah Fatt said...

kalau nak buat carian lg tepat guna satu perkataan jer. cth AKIDAH

Anonymous said...

anda guna enjin carian Yahoo, bukan Google.. sila peka.

>Kelab Google Malaysia

Bungakopi said...

tukang kata,
betul2.

shukri,
entahlah, pening agaknya.larat ke nak jadi keluang?

filiciumdecipent,
hm..sy pun tak tahu

ah fatt,
baik ckgu

anonymous,
Opss.hehe

Moon BlooDy Spell said...

banyak nye soklan.. pedas2 pulak tu

cik EPAL said...

siapakah yang google ni?? :D

beautiful_rose said...

manusie pelek mmg suke cr mende pelek.