Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Sunday, March 28, 2010

Top Blogger 2010 Award!

Aha...sekali lagi dapat award. Kali ni daripada adik kecik si Anis comel pula. Namanya Anis Hamzah. Award yang diberi kepada aku, nih dia.


Terima kasih kepada beliau. Sebenarnya aku bukanlah top pun, tetapi kalau dah ada orang ngaku gitu, apa nak buat. Terima sajerr...

  Ohya, lupa lagi. Ini perkara yang mengikut sebelum menerima award.

  • Thank & link the person that gave you the award.
  • Pass this award onto 12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic!!!

Ini tugas susah ni. Biar aku fikir betul-betul. Sebenarnya award ni kalau aku bagi dekat blogger famous kadang-kadang mereka tak layan pun. So....kena bagi ke? 

Bab bagi award ni, aku setuju dengan pendapat uncle kachak, kalau nak bagi biarlah ikhlas, tak perlu passing award kepada beberapa bilangan tertentu.

Sebab nanti orang akan buat semborono. Aku terima award lak bukan apa, seronok-seronok je boleh tempek award ni kat side tepi tu.

Nampaklah juga ada orang baca blog aku.
Wakaka.

Sikit pun tidak perasan ok. Award yang lepas pula, memang aku suka baca blog mereka, bukan penat-penat je bagi.

Sekali lagi banyak membebel, oklah, aku bagi ni, aku tahu mereka yang top ni entah baca ke tidak, tapi aku buatla juga. Pemilihan ni kira pemilihan bersamalah ye, sebab mereka ni dapat banyak trafik dalam blog mereka, maksudnya top la kan? Kita-kitalah juga yang membanyakkan trafik mereka..

  1. Cik Epal
  2. AzaliahJSalleh
  3. Eldy
  4. Aizul Marcello
  5. Faisal Tehrani
  6. Fatul Akmal Ramli
  7. Hanis Zalikha
  8. Zack Zukhairi
  9. Luffy
  10. Cik Gula Gula
Ramai lagi yang top sebenarnya. Tapi penatlah aku nak senarai satu-satu. Aku tak bercadang pun untuk bagitahu mereka tentang award ni. Biar orang yang baca blog aku sajalah yang tahu. 

P/S-Tiba-tiba aku rasa segan.

6 comments:

beautiful_rose said...

dengan encik luffy pon ko segan gak ker =p

Bungakopi said...

aku memang pemalu orangnya.

Fza.ithu.Zazha said...

tahniah! Huuu~

cikTi said...

WAH2,.

XLAMA DAH TUH,

NNTI JADI PEMESS.,

Bungakopi said...

Fza.ithu.Zazha,
wakaka..

cikTi,
haku tak kisah xpemes pon..tp cikti doakan aku aminkan aje

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

link baru bulan

http://bulanyangmenggantungdilangitosaka.blogspot.com/