Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Friday, March 19, 2010

Petang di Kuala Sepetang

Hari yang relax janganlah disiakan. 
Wah, permulaan yang bagus untuk entri kali ini. Maklumlah, walaupun blog ini tidak seglamour alam, tetapi perubahan-perubahan dalam blog ini diikuti juga ya? Walaupun yang mengikuti itu dalam bentuk kutukan, tetapi itu merupakan satu bentuk penghargaan pada aku. Aku yang hampir bertukar minat ke arah aktiviti outdoor seperti memancing ikan kembali terpancing ke sini selepas menerima tiga bentuk kutukan. 
http://emo.huhiho.com
Apa isinya? Bagaimana bentuknya? Biarlah rahsia. Ok, begitulah mukadimahnya pada waktu ini. 

Semenjak dua menjak ni, kawan-kawan ramai bertanya pada aku, bila kau nak upload pic kitorang dalam blog kau? Bagi mereka, blog aku ialah blog bersama walaupun moderatornya aku seorang sahaja. Siang dan malam asyik bertanya perihal gambar. Demi tidak menghampakan harapan mereka yang berkobar-kobar, maka di sini aku memuat naik gambar-gambar akhir remaja kami. Enjoy.


Ha..tudia gambar-gambar mereka. Hanya di blog aku, ok. EKSKLUSIF. Sebenarnya gambar ni budak-budak tu tak tahu pun wujud aku di belakang. Nampak tak baju aku berlainan dengan sobat-sobat yang lain? Itu bermaksud aku ini leader. Ahaks..

                                   Ada cerpelai lindung muka aku. Argh.



Asal bergambar je nak buat muka happy, asal bergambar je nak buat gaya tangan. Kenapa? Nak kenangan manis je ke?
 

Isk isk..aku mempopularkan orang, kan?

 
 
 Lagi.. jelitawan-jelitawan jutawan.


........


Akhirnya, inilah primary photo yang benar-benar aku ingin upload. Sekarang, cuba tengok reaksi budak hujung sekali di sebelah kiri. Semuanya demi dendam aku pada beliau kerana memuat naik gambar aku tidur dengan sleeping bag. Inilah akibatnya apabila bermain dengan api. Jangan main-main dengan aku ya. Aku ada belog.
http://emo.huhiho.com

9 comments:

beautiful_rose said...

seronok kamu ye....
bergembiralah selagi masih ada masa.kenangan tak akan pernah hilang sampai bila2.

Bungakopi said...

beautiful rose,
jgn nanti bila dah tua baru terknang kehidupan muda yg tak menarik. kan..

azaliahjsalleh said...

awwwww sweet juge nie

brella_miley said...

ngekngok...berani ko uplod pic ceria aku...xmntak izin?mane royalti...?msti glmer g blog ko pasni..citt

Bungakopi said...

azaliahjsalleh,
:)

brella_miley,
buleh belah..pesal nama ko pelik ni?

Shukri Mohd Ali said...

adakah ini sesi mengundi sekali lagi?

(sesi mengundi gadis2 melayu terakhir. heheheheee...)

err...di manakah ini? taman riang ria untuk orang dewasakah? haha...

Bungakopi said...

shukri,
ini dekat kuala sepetang & zoo taiping.
nk undi pon boleh, ada nama tu. huhu

Shukri Mohd Ali said...

oh...zoo taiping...sy suka kura-kura yg dkat surau tu...menunduk je jalan...tawaduk sungguh! =)

sy undi Husna. hihihihi...

Bungakopi said...

shukri,
sy trkecuali.