Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Sunday, March 21, 2010

Beautiful Blogger AWARD!

 Seronok ni, baru je terbaca kat peti jerit ada orang bagi award  kat aku. Terima kasih kepada Cik Sesumpah yang telah beri award ni. Cantik.
http://emo.huhiho.com BEAUTIFUL BLOGGER. Kahkahkah. amboi, gelak sopan nampak.

UNDANG-UNDANG AWARD.
1. Thank & link the person that gave you the award. sudah.
2. pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.okeh, aku cuba.
3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.okeh.
4. State 7 things about yourself.jgn kata aku perasan suda.


7 wonders of Miss Bungakopi.

1. 1st time orang jumpa aku, mereka akan kata aku matang.
2. Bila dah close enough, mereka akan kata; " What?? Matang?? Hell NO!"
3. Kata orang perempuan, aku tidak masuk 'book'.
4. Kata orang lelaki, aku jenis terima kenyataan.
5. Mimpi aku yang paling sedih ialah lupa bagi makan anak saudara.sudah dua kali. Sekali petang tadi.
6. Aku hairan kalau lelaki beremosi lebih daripada aku. walaupun aku tahu mereka juga ada perasaan.
7. Aku cakap lepas, tapi masih ramai kawan. Alhamdulillah.

Lepas tu, kena pass award ni kat gadis-gadis yang best pulak. So, here are the list.

Jangan terkejut tengok waktu aku post entri ni. Aku sebenarnya baru sangat bangun dr tidur. Mimpikan anak saudara. Macam tak ada benda lain nak mimpi, kan? 

****************************************************

P/S- Rasa macam nak tukar template, tapi banyak pulak kena adjust nanti. Heyh, lemah betul.

9 comments:

beautiful_rose said...

wahh tirmass atas award itu nanti aku akn ambil.
ada mse terluang tukarla template jika perlu.
ade sesuatu untk ko...ko telah di tag.
http://azieriezsrose.blogspot.com/2010/03/bayar-hutang-cikbiol.html

sekian trimasss.....

Bungakopi said...

beautifulrose,
hehe,timekaciey. nanti aku jawab.

Ummu Syuhada' said...

Assalamu'alaikum wbt..

First at all, thanks for the award.
Hehe..Tak sangka pula dapat award.
Second,pada pandangan Syuhada' tak perlu la ditukar tamplet..dah cukup cantik dah..Saya suka sangat warna dan reka bentuknya..
Lastly, teruskan berkarya..Saya suka baca entri dalam blog ni..Seronok, enjoy..Good luck!!
Wassalam.. (^_^)v

Bungakopi said...

wslm wbt ummu syuhada,
sama2, n trima kasih kembali.
(^_^)

enyheartsdiamond said...

thx syggg :D

Bungakopi said...

enyheartsdiamond,
camer2..

cikTi said...

TIMA KASIH BAGI AWARD,.

http://cikti-mm.blogspot.com/2010/03/dua-tolak-satutmbah-duadarab-zerotambah.html

Husna Hadzarami said...

thanks k :)

Bungakopi said...

cikti,
samer2..

husna,
samer2 gak