Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Monday, July 26, 2010

Amoi tatak suka Ros lagi..=)

Lega hati wa.
Fuuuh..(wa sedang hembus nafas panjang-panjang). Sedikit mau cerita pasal ini Ros ar..banyak complicated bikin wa pening. Jangan tanya bahasa wa kenapa ini macam.
Mau dengar, duduk diam-diam.

Wa kira-kira, bagi lu olang yang positip mindanya, memang manyak bagus bila dengar pasal  aura ini Ros. Tapi wa ngan sekutu wa tarak suka aura manyak-manyak macam lu orang.



Waa. Ros ini manyak cantik ar. Lu boleh kasi awek kalau lu ada (tapi lu tatak, wa tau maa). Tapi bukan Ros ini yang bikin wa tatak senang duduk.


Amma..dah macam thesis wa tengok. Ini la Rosnya. Bikin hati wa panas kadang-kadang. Lu tau kenapa wa rasa panas? Sebab ini report Ros, markahnya cuma lima.

Paham tak, 5? 

Aiya, mau dapat bahan pon sudah manyak susah. Wa terpaksa piligi sekolah dua minggu tatak dapat gaji.

Markah 5 saja? 

Tapi, hari ini wa rasa mujur. Sebab Ros ini tatak menghantui wa lagi. Wa berjaya siapkan report Ros. Wa rasa sikit gembira.



Lu tengok wa tengah susun-susun report wa nih. Manyak puas ati rasanya. Oya, lihat background wa masih wangi dan kemas sebab cadar baru tukar semalam. Wa amoi yang rajin. Wa tatak tipu.

Wa rasa ini masa wa kena piligi. Lu rasa wa rajin x nak punch ripot Ros tu.?
Wa rasa ia manyak makan masa dan wa kurang rajin. Baik wa suruh Apek punchkan untuk wa.
Wa piligi.
Supervisor, wa datang. Lu bagi 5 markah supaya wa tatak susah-susah mau cekik lu.


P/S- Wa lah orangnya yang tatak suka sama ROS ( Rancangan Orientasi Sekolah)

10 comments:

the sastraboy said...

kah kah kah!

ok. itu je. :)

aresaliyana said...

sapa sprvsor ko?
nway, cantikla langsir umah ko... buat sndiri ker?hehe..

Bungakopi said...

sastraboy,
kalau pakai mic lg best gelak tu.

aresaliyana,
mohmadisa hashim. aku pun xkenal sape ntah. langsir tu, belum basuh ye kwn2. huhu

abeza09 said...

kemas tol katil n bilik.. katil sendiri ke katil kawan ni..

Bungakopi said...

abeza09,
skang ni dah 2010 ye. timekasey.. and itu katil aku da.

cikTi said...

huhah,,.,

ros pnya rport eh.,.

cikti pnye akak pon duk sebok ngn bnda ni gk aritu,ros 2 mggu kt skola mane ntah.,.,

Bungakopi said...

cikti,
a'ah. kenal kakak cikti. comel mcm adik die gak.

Shukri Mohd Ali said...

oh ingatkan ada orang bagi dia bunga ros =D

beautiful_rose said...

ler...ingatkan bunga ros td...
huhuhuuh
cantik tudung,beli kat mana?

Bungakopi said...

shukri,
maner ader..

beautiful rose,
ahha,..beli kat karnival ilmu kt proton city. murah je