Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Sunday, January 30, 2011

It's time to go home

Do you ever take time to pamper yourself?

For me, this CNY adalah masa terbaik untuk aku melakukan aktiviti-aktiviti girang bersama anak buah. 
Girl ini black shawl: Lulu Ijang. The other girl? Me la.

Cuti ni, I promised myself to:

1. Belanja anak buah aku sesuatu. Apa dia? Yang tu aku pun tak pikio lagilah.
2. Buat perubahan untuk diri sendiri. Orang kata perubahan tu perlu untuk mulakan hidup baru. Mereka betul. (tak bermakna perubahan tu kerana aku tak gembira sebelum ni. nonono)
3. Sleep early. Degil ni degil. I have to sleep early jugak lepas ni since my skin is getting worse. Paling lambat pukul 12.
4. Bukan itu sahaja, setelah berpuluh tahun hidup, aku baru sedar bahawa aku mencuci muka dengan kasar. Patutlah kedut cepat timbul. Nehi abujee... Nehi..
5. Aku nak layan cerita Korea baru dengan mak aku. Mesti best. Born to be rich. Dah tengok?
5. Aku juga baru sedar, aku adalah orang terakhir yang tinggal dalam rumah kolej ni tapi sibuk merancang seorang diri tentang plan bercuti. WuuuuuuuWuuuWuuuuuu....cedihnye abujeee.

google pitcha : life..is..so....
p/s- Tengah tunggu lori ayam untuk tumpang balik kampung. Eh, dah sampai kot.

3 comments:

Rozuan Ismail said...

jom muhasabah diri..erm..sama la..hajat selalu nak tidor awal..tapi,keje bertimbun je..


p/s jom komen entri terbaru blog wan..

hamzah ian said...

tumpang lori ayam? hoho

Bungakopi said...

rozuan,
keje penah siap ke x? huhu.

hamzah ian,
iyela. free aje.