Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Thursday, October 29, 2009

Hari-hari rusuhan

PLAGIAT TAJUK FAIZAL TEHRANI. MINAT KE KAT DIA?

AKU? 
Tidak, aku tak minat dia. Dia minat aku tu, betul.
Tapi aku adalah beli juga dua, tiga buah buku dia.
Kakak aku peminat susah mati dia kot.
Jadi sedikit sebanyak terpengaruh la aku.

Sekarang,
hari-hari rusuhan untuk aku dan pelajar-pelajar local univercity telah bermula.

UTM dah start peperiksaan.
UPM semalam (28 Oktober)
UPSI next week.
My very first paper 3rd November.

                                               Sedang kayuh untuk imtihan

Baru-baru ni,
untuk dapatkan mood study, aku jalan-jalan. Tengok gaya kawan-kawan aku study.
Ada mengiring,
menelentang,
menido,
aku pun dapat semangat sikit la.

Kalau boleh nak upload muka poyo kawan-kawan aku tu. Tapi tak menutup aurat la pulak.
Aksi 18sx semuanya.

Jadi, kalau susah nak dapatkan mood study. Copy me.
Tengok gaya kawan korang, ada tak macam mentadak mentadu? 

Dalam hidup,
berkumpulan lebih meriah, lebih berkat,lebih siok, lebih happening.

Pesanan untuk yang membaca sekarang:
HIDUP SECARA BERJEMAAH.
TERIMA KEKURANGAN ORANG LAIN.
KITA PUN BANYAK KEKURANGAN, BUKAN.

For imtihan,
mari kayuh bersama-sama.


chayok! chayok! Ganbatte! Jia you! Jia you! Pulun! Berusaha! Kayuh! lain2


P/S-Cerpelai betul la, kenapa hidup ada exam?

1 comment:

the sastraboy said...

ini dia peminat faisal dah datang..huuuu..nak jmpe akak bole?bestla dia ada buku faisal..ni sye cari macam nak rak..payah tol nak cari..adooii!huhu..