Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Friday, March 5, 2010

Perempuan dan Angin Pasang Surut

Entah apa silapnya, bila aku semakin busy, makin aku berperangai pelik.

Aku memang SANGAT busy ni.

Tak ada orang yang paling busy dah kat rumah ni melainkan aku seorang sahaja (kononnya).

Tapi boleh pulak aku buang masa baca komen setiap sorang blogger kat page sorang blogger nih (ada 256 komen semuanya).

Bukan setakat itu, aku hairan dengan keslumberan aku tengok makeover kat youtube, padahal aku tak minat pon semua tuh. Sempat pula habiskan masa dua jam lebih untuk benda tu semua!! 
http://emo.huhiho.com
Bungakopi, sila bangun dari mimpi. Matila kamu kalau berlengah lagi.

Kayuh!!!!

10 & 11 Mac-fieldwork.
Submit 3 assignment sebelum tarikh itu. Kiraan-lagi 5 hari.

P/S- Entri diupdate. Misi sukses!

6 comments:

al-mankaraqi said...

selamat membizikan diri anda.......

Bungakopi said...

al-mankaraqi,
yelah..:)

Moon BlooDy Spell said...

bangunnn...bngunnn huhuuhhu

Rozuan Ismail said...

itu amaran kot..dh boleh way solat taubat tu..mintak ampun dari ALLAH..

enyheartsdiamond said...

lepas tu u bole share pasal makeover :)

i hate bella toooooooooooo!

Bungakopi said...

moon bloody spell,
baru bangun ni. huhu

rozuan,
aku nak kawin dlu la.

enyheartsdiamond,
makeover? kalau i share org x pcaya, better u yg share ngan kitorang..