Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Tuesday, August 17, 2010

Bulan Ujian

Tiba-tiba aku rasa seperti watak heroin dalam cerita Korea. Dalam cerita Korea ada 4 watak. Seorang heroin, seorang hero dan dua watak antagonis lelaki dan perempuan. Watak antagonis perempuan memang pandai putar belit, cantik dan dipercayai ramai orang pada mulanya. Manakala watak heroin pula blur, sengal-sengal sikit, selalu disalah anggap dan tak ada kuasa majoriti dalam masyarakat. Keadaan pula selalu tak menyebelahi heroin.

Kali ini, akulah heroin malang itu. Tapi mungkin malang lebih sikit kerana tiada watak hero. Huhu.

Tapi tak apa..
Kan sekarang bulan Ramadhan?
Kan pada finale episode, heroin akan bahagia? 
(^_^)
Antagonis pula maybe akan insap.

P/S- Curi update dalam makmal.

8 comments:

beautiful_rose said...

jangan risau,biar aku gantikan hero selamatkan kau =p

Husna Hadzarami said...

hmm.. kau tengah kecewa eh?
ni kenapa?
jadi mangsa fitnah ke apa?
jadi mangsa watak perempuan antagonis yang cantik?

hope kau boleh sabar sampai final episod, where the heroin will be the winner :)

al-mankaraqi said...

kena cari herolah nampaknya........

Rashid said...

salam

Hero datang ni .. hehe

FzaIbrahim said...

Hahaha.. betulll!!
akhirnya heroin yg akan menang. watak antagonis akan insaf smbil menyesal nangis2.. ehh??

k A S I H A N .
Huuu~

Bungakopi said...

beautiful rose,
thanks thanks:)

husna hadzarami,
lebih kurang begitulah. sob sob, btw, thanks...:)

al-mankaraqi,
kene blaja dlu mak pesan.

rashid,
hero ni mcm dah ada istri je.

FzaIbrahim,
Aku berusaha ke arah itu.

thanks sume.. nampak ada kejujuran di situ.

RUBY said...

sy nak jadi watak perempuan antagonis lah!!!boleh???

Bungakopi said...

ruby, jangan ngengade