Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Saturday, March 12, 2011

Meneka kesalahan diri sendiri (muhasabah diri)

Menci. Why is life so difficult lately? Everything around me seems so (__________)I let you guess the words up there.

(pejam mata, berfikir dengan dalam sehingga ke dasar laut)
Dah dapat jawapan.
Everything happens for a reason.
Hm. Hm. (angguk) 

Mungkin ini cuma ombak kecil sebelum ombak besar datang.


Tapi aku hairanlah.
kenapa orang bila tak puas hati suka mendiamkan diri. Kononnya nak biarkan orang meneka.
Macam ni kot.

"Cuba teka. Cuba teka. Agak-agak apa salah kau pada aku? Alaaa... teka la. teka la."

Syed! Macam ha ha haha...hamm.pehhh.
Nak aku ulang?
Macam ha..ha.........mm..pehh..! kowt.

"If you're gonna be two-faced at least make one of them pretty-Marilyn Monroe.

P/S- Malunyerr bila jadikan PMS sebagai alasan untuk jadi the mood swinger.. Tak ada angin tak ada ribut tsunami pulakk derr. 

Apa aku bukan perempuan?harhar("-_-)

14 comments:

Shukri Mohd Ali said...

haha. cool, husna :)

Bungakopi said...

kata aku cool ke suruh aku cool?

abeza09 said...

bia aku kongsi satu rahsia..

http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Shukri Mohd Ali said...

suruh anda cool.

beautiful_rose said...

jom makan ais krim untuk cool =p

Bungakopi said...

abeza09,
video konspirasi ke ni?

shukri,
owh. dah pon. tq.:)

Bungakopi said...

beautiful rose,
tiap2 minggu aku mkn aiskrim daa.

FzaIbrahim said...

no matter apa pun, blajar utk figure out penyelesaian utk setiap masalah dgn baik.
hidup memang begitu kan?

Bungakopi said...
This comment has been removed by the author.
Bungakopi said...

Dear Fza,
u're right darl. I'm trying my best.:)

hambakhalifah said...

uhm usna, bunga kopi warna puteh kan?

Bungakopi said...

hambakhalifah,
warna putih boleh itam. so kena rendam clorox la.:)

Alexandriana Alia said...

ombak kecil belum tahap tsunami lagi kan?.. semua berlaku ada hikmahnya. be +ve!

Bungakopi said...

Alexandriana Alia,
I hope so.