Mei 2013

This world doesn't makes any sense anymore~




Thursday, March 24, 2011

Show Me Your BFF Contest

 My BFF-dari kiri : saya, Wani, Shh kin, Ciken, Diela, Fara, 
(ada dalam gambar tetapi di belakang dinding-Izan)

Dear Nurulbadiah Lai,
hemoh hemoh.
Senang hati.. ! 
(sebut macam suara Doraemon)

Saya senang hati nak kongsi-kongsi makanan saya, baju saya, tudung saya, katil, tilam, ubat gigi, syampu, colgate kumur etc etc.

Saya seorang yang berhangin jugak tetapi telah menjadi cool dan riang ria nini cokolat celup sejak adanya mereka.

Barang bersama (kerana tiada istilah tanpa izin -but in a proper way & jaga elok-elok of course)

Senang hati walaupun ada seorang dua daripada di atas suka melemparkan tuala lembap, bear busuk, klip rambut,  di atas katil saya dan akan ambil semula seminggu kemudian.

Weekend- selepas solat Subuh, mereka akan datang dan tidur satu katil berhimpit-himpit seolah-olah sedang dihipnotis. Walaupun sesak, keukhuwahhan itu sangat tinggiey-tinggiey buaiku tinggiey

Kalau terus bersama mereka sehingga akhir hayat,
mungkin saya akan mati senang hati.
(^_^)
Kesimpulannya, saya nak hadiah tu thats why lah saya masuk contest ni. 
PLIS PLIS PLIS KAMU JANGAN NAKAL.



Penaja :
                                             http://nurulbadiah.blogspot.com

Sebelah kanan itu ialah Nurulbadiah Lai, penaja dress dan shawls tersebut.
Nak! Nak! Nak! (sepanduk)
Blogger yang telah di-tag ialah :
-Beautiful Rose-
-Ernie Syafika-
-Shahira Muharam-
-Zati Fiziaty-

2 comments:

Nurulbadiah Lai said...

sygg
so sorry lmbat giler check entry
papapon/../thanks dear..dah check and save ur picture

gud luck

Bungakopi said...

yeayy.
hihiks.
menang ke tak ni?
(^^)V